MATHC Rider

Fecha
Ubicación
Inscripciones
Organizador
17/09/2022
Terrassa, España
32 Lista De Inscritos
Escuderia MATHC

La MATHC Rider és un esdeveniment motociclista no competitiu que recorre les carreteres obertes al trànsit del nostre país amb motos clàssiques. Es pot participar amb qualsevol motocicleta fabricada abans de 1995

Hi ha diferents disciplines, la MATHC Rider amb uns 307 km i la MATHC Rider reduïda que consta d'uns 204 km per aquells que no es vegin en cor de fer tot el recorregut.

La sortida i arribada és a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa Hockey Club a Can Salas, Terrassa.

L'objectiu és marcar en el full de ruta el pas pels diferents punts establerts en el recorregut triat. El recorregut és obert, no cal passar per la ruta recomanada per l'organització, encara que és aconsellable. L'organització facilitarà, en cas que el participant ho vulgui, un fitxer gpx amb el recorregut de la MATHC Rider amb les seves dues variants.

No hi ha pressa, no rodem contra el rellotge, però el recorregut està pensat per fer-ho en unes 8-9 hores amb parades incloses. La versió reduïda té una durada de 5-6 hores.

La inscripció inclou, petit esmorzar abans de sortir, picnic per emportar per la ruta, tiquet amb descompte del 50% pel Museu de Basella per a qualsevol dia, passaport per segellar a cada control de la ruta, samarreta tecnica , engantxina de la MATHC Rider per la moto o casc,  un pin MATHC Rider pels finishers i una motxila per portar-ho tot.