I Nocturna Cales De L’Emporda

Inscripciones
Fecha
Ubicación
Inscripciones
Organizador
05/06/2018 <-> 04/07/2018
07/07/2018
Santa Cristina de Aro, España
30 Lista De Inscritos
Associació Comarcal Vehicles Empordà

Image

REGLAMENT DE LA PROVA: DENOMINACIÓ: ACVE associació comarcal vehicles Empordà, organitza el dia 7 de Juliol de 2018 a la població de STA CRISTINA D’ARO la I NOCTURNA CALES DE L’EMPORDA per a cotxes clàssics i esportius. ‘’ prova de regularitat’’

VEHICLES ADMESOS: la participació queda oberta a automòbils construïts abans de 1993. El nombre de participants minim serà de 20 vehicles. L’organització es reserva el dret d’admetre excepcionalment alguns vehicles posteriors a 1993 sempre i quant les seves característiques consideri interessant la seva participació.

INSCRIPCIONS: les inscripcions s’hauran de ser transmeses abans del dia5 /7/2018 a http://mirally.es/ A cada vehicle seran admesos el conductor i acompanyant en cas de una tercera persona s’haurà de posa en contacte amb la organització i si es tracta de menors s’haurà de signar un full d’autorització per par dels pares o tutors del menor.

DOCUMENTACIÓ: abans de inicia la prova tots els participants hauran de pesar per la base de la ruta que serà al Bar de la piscina de santa cristina d’aro, on hauran de presentar l’assegurança obligatòria del vehicle ,ITV i permís de conduir del conductor.

VERIFICACIONS: l’organització facilitarà a tots els participants abans de la ruta el llibre de ruta, els tiquets del sopar . També les plaques corresponents de la prova on seran col·locades als vehicles i bossa obsequi de regal . Durant la ruta l’organització facilitarà un telèfon de contacte . Durant el trajecte en tot moment s’haurà de respectar el codi de circulació.

CLASE H: serà per a tots els vehicles que realitzin la prova en format regularitat.
CLASE T: serà per a tots els vehicles que realitzin la prova en format ruta turística.
CLASE F: categoria integrament format per equip femení.
CLASE I ‘’INICIACIO’’ Trofeu Iniciacio.
CLASE C+.

PREMIS: A la classe H i haurà premi als Tres primers calcificats. CLASE T: Premi al cotxe mes antic, cotxe que vingui de mes lluny i premi al cotxe mes ben decorat. PREMI ALS tres primers clasificats’’ trofeu iniciacio’’ PREMI ALS tres primers clasificats ‘’ categoria C+’’

RECORREGUT: el recorregut constarà de uns 100 km per la comarca del baix Empordà i les seves cales. Durant el recorregut els vehicles no podran sobrepassar la mitjana de 50 km per hora. Durant el recorregut en punts com cruïlles estarà senyalitzat per la organització. També i haurà tres cotxes de l’organització dos que sortiran primer i un que farà les funcions de cotxe ORG I COTXE ESCOMBRA.

El lloc de sortida i arribada serà a la població de Santa Cristina D’aro, De la piscina Municipal. On els vehicles quedaran exposats des de les 16:00 fins les 18:00 hora de sortida de la ruta.

Preu de la inscripció 120 € per a dues persones amb sopar inclòs.

Director del event: Vicenç Llenas i Pinsach Responsable seguretat viaria: Rafael Martínez García Segretaria de la prova: Isabel Contreras Coordinador: Evarist Santamaria.